Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Hantel Vinyl Kettlebells

Abilica

En flera hundra år gammal träningsform, ursprungligen från Ryssland, är tillbaka! En kettlebell ska användas explosivt och dynamiskt med stor rörelse och energi, vilket ger utmärkt träning i form av ökad styrka, koordination, stabilitet och uthållighet. Man tränar funktionellt och tredimensionellt och hämtar in övningar som vi behöver för att fungera ännu bättre i vardagen.

Abilica Vinyl KettleBells är tillverkade av svartlackerat gjutjärn med färgad vinylbeläggning och gummerad botten som ger extra skydd för golvet. Välj den vikt som passar dig bäst.

Dessa träningsprodukter från Abilica kan kombineras med med Abilicas app för att nå nya mål och hitta rätt motivation i vardagsträningen. Träna styrka, uthållighet eller skapa egna träningspass när du vill och var du vill. Appen innehåller dessutom instruktionsvideor för att inspirera till en mer varierad träning.

>> Läs mer om appen på Abilicas hemsida

Material

  • Hantel Vinyl Kettlebells
  • Hantel Vinyl Kettlebells
  • Hantel Vinyl Kettlebells
  • Hantel Vinyl Kettlebells
Slutsåld
eller