Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Cykel 28" Elegant

Halens

Elegant är en perfekt cykel för dig som vill ta dig fram till vardags; cykla till jobbet, på utflykt eller för motionens skull, men utan att stressa. Den har en svängd kraftig stålram för ett lätt insteg och fungerar bra för cykling i stadsmiljö, då den är smidig och har en bekväm sittställning. Ramen har en pulverlack täckt med en skyddande klarlack, och får en snygg lyster.

Du kan välja mellan ett enväxlat eller treväxlat system. Den treväxlade varianten har ett växelsystem från tillverkaren SunRace av hög kvalitet, som även är en navväxel vilket ger den en extra skyddad placering. Kedjan är helt rostfri. Cykelns hjul är i standardstorleken 28 tum, och cykelns ramhöjd är 51 cm.

Den snygga framlampan med inbyggd reflex drivs med en medföljande dynamo. Baklampan är en LED-lampa som drivs med batteri (ingår). Med cykeln följer också pakethållare, ringklocka, skärmar, stöd samt reflexer (cykelkorgen som visas på vissa bilder ingår EJ). Utöver dessa tillbehör erbjuder vi mycket prisvärda tillval; en cykelkorg (artikel 214704) samt ett kjolskydd (artikel 221643).

Denna cykel levereras i ett paket, och är till 90% monterad. Tydliga anvisningar för montering medföljer, samt en grundlig instruktionsbok på svenska.

Material

  • Cykel 28" Elegant
  • Cykel 28" Elegant
  • Cykel 28" Elegant
  • Cykel 28" Elegant
  • Cykel 28" Elegant
  • Cykel 28" Elegant
  • Cykel 28" Elegant
  • Cykel 28" Elegant
  • Cykel 28" Elegant
Slutsåld
eller

29 kommentarer & frågor

Mest hjälpsamma kommentaren

Cykeln är INTE till 90 % monterad! Det enda som sitter på ramen vid leverans är bakhjulet. Allt annat får man montera själv, vilket tar ett par timmar. Dessutom är instruktionsboken inte särskilt tydlig! I manualen står det dessutom att tramporna är utmärkta med höger och vänster, men det är ren lögn. Efter att jag monterat cykeln fick jag gå direkt med den på cykelservice för att försäkra mig om att den var säker att cykla på.