Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Hårborttagare Velform Eternalisse

Best Direct

Velform Eternalisse-systemet bygger på tekniken med pulsat ljus, kombinerat med en avancerad, bredtäckande depilator, som tar bort flera hårstrån från hårroten på bara sekunder! Vid upprepad användning kommer hårväxten efterhand att minska, vilket gör att du kommer allt närmare målet att slippa håren en gång för alla!

Prova gärna produkten hemma! Är du inte nöjd inom 30 dagar är du välkommen att skicka tillbaka produkten och få pengarna tillbaka!

Tekniken med pulsat ljus fungerar säkert och smärtfritt. Det pulsade ljuset har en våglängd på 660 nanometer, vilket gör att det tränger igenom huden utan att skada den. Ljuset behandlar hårstrået vid roten och försvagar det. På så sätt kan hårstrået lätt avlägsnas av depilatorn samtidigt som det gör att hårstrået blir tunnare och växer långsammare.

Genom att ha Velform Eternalisse hemma kan du använda systemet så ofta du behöver för att uppnå en bestående minskning av hårväxten. Eftersom Velform Eternalisse ger långvariga resultat kan du göra stora besparingar på rakblad, rakkräm och dyra salongsbehandlingar.

Velform Eternalisse kan användas på armar, ben, bikiniområdet och mycket mer! Depilatorn fungerar även för alla hudtyper och är kompakt och lätt att ta med sig.

Förpackningen innehåller:
- Velform Eternalisse-enhet
- Laddare
- Velform återfuktande kräm
- Resefodral

Material

  • Hårborttagare Velform Eternalisse
Slutsåld
eller

5 kommentarer & frågor

Mest hjälpsamma kommentaren

köp inte den här skit manicken . den är inte smärtfri och man måste sitta i minst hundra timmar för att få bort precis allting . Ibland tar den inte ens upp hår stråna utan kapar dom så man definitivt inte kan använda eternalisse . tack för mig