Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Raklödder/Gel 125 ml Ideal Smooth

Phenomé

Denna gel är avsedd för en ännu mer noggrann rakning. Den mjukar effektivt upp ansiktsbehåring och gör det lättare för bladet att glida säkert över huden för en närmare rakning. Den underlättar rakning av även de mest envisa skäggstrån, samtidigt som den ger maximalt hudskydd vid rakning. Gelen innehåller naturligt växtvatten som har en utomordentligt stärkande effekt och minimerar irritation. De naturliga växtextrakten och de återfuktande ingredienserna tar bort torrhet och stramhet, och förbättrar hudens allmänna tillstånd.

Användning:
Rengör ansiktet och applicera 1-2 klickar av gelen över ansiktsbehåringen. Arbeta försiktigt upp ett lödder, raka och skölj noga. Efter rakning, applicera en lindrande lotion.

Förpackningen innehåller 125 ml. De aktiva ingredienserna är: nonifrukt-extrakt, björnbär- och gojibär-extrakt, kamomillblomextrakt, marshmallowrot-extrakt, verbenaextrakt, pepparmyntaextrakt, cederextrakt, bladextrakt från trollhassel, apelsinskal- och citronskalextrakt.

Phenomé hudvårdsserie innehåller 100% naturliga ingredienser och inga skadliga kemikalier. Produkterna är framtagna genom premium ingredienser som är ekologiskt certifierade vilket innebär att råmaterialet som används vid tillverkningen härstammar från växter och plantor, som odlas utan kemiska gödningsmedel och bekämpningsmedel.

Produkterna lämpar sig för veganer och andra djurvänner då de inte är testade på djur och heller inte innehåller några animaliska ingredienser bortsett från bivax och honung.

Vid köp av parfymer, smink och hygienartiklar, tänk på att artikeln anses som förbrukad vid bruten förpackning. Den omfattas därför endast av ångerrätten förutsatt att förpackningen inte öppnas och förseglingen är obruten.

Material

  • Raklödder/Gel 125 ml Ideal Smooth
Slutsåld
eller