Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Epilator Series 7 Silk-épil 7681WD

Braun

Perfekt till alla kvinnor som inte kan motstå att ha silkeslena ben! Denna helt vattentäta epilator från Braun har flera huvuden och toppar. Det svängbara huvudet anpassar sig till kroppens konturer och det tekniska systemet lyfter, lossar och avlägsnar hår. Aktiva massagerullar stimulerar kroppen för att minska smärtan, och glider lätt över huden. Huvudet har Optitrim som lyser upp ytan och gör att du kan se även de minsta håren.

Standardhuvudet har 40 pincetter som effektivt avlägsnar håren med rötterna. Med apparaten följer också ett effektivitetshuvud, en precisionstopp och en topp till armhålorna. En timmes laddning ger 40 minuters användningstid och apparaten är helt vattentät för att kunna användas både i och utanför duschen. Den kan också rengöras under rinnande vatten för hög hygien.

100% nöjd eller pengarna tillbaka! Om du av någon anledning önskar att återlämna din nya Braun-produkt, även om du använt den, får du pengarna tillbaka. Läs mer om kampanjens villkor och hur du går till väga här>>

Vid köp av parfymer, smink och hygienartiklar, tänk på att artikeln anses som förbrukad vid bruten förpackning. Den omfattas därför endast av ångerrätten förutsatt att förpackningen inte öppnas och förseglingen är obruten.

Material

  • Epilator Series 7 Silk-épil 7681WD
  • Epilator Series 7 Silk-épil 7681WD
  • Epilator Series 7 Silk-épil 7681WD
Slutsåld
eller

4 kommentarer & frågor

Mest hjälpsamma kommentaren

Rekommenderas verkligen! Trodde att det skulle göra ont, men det känns knappt då den epilerar på benen. Resultatet blir bra. Är mycket nöjd med köpet. Tveka inte att köpa denna epilator - Du blir inte besviken. Ångrar bara att jag inte köpte den tidigare...