Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Skönhetsset

Halens

Har du problem med frissigt hår? Det här skönhetssetet kombinerar det bästa från Wella och Braun för att bli av med frisset och få perfekt stylat går varje dag!

Det här skönhetspaketet har bloggerskorna Dasha Girine och Sara "Sassy" Jönsson tipsat om i Google Beauty Hangout.

Braun Satin Hair 7-plattången med IONTEC-teknik är specialutformad för att återge håret dess lyster och friska utseende när du stylar det. Braun har upptäckt att plattning vid temperaturer över 200 °C orsakar permanenta skador på hårets struktur. Satin Hair 7-plattången erbjuder därför överlägsen IONTEC-teknik och exakt temperaturkontroll upp till 200 °C. IONTEC är en unik teknik som är specialutvecklad för att skydda ditt hårs hälsa och på så vis din garanti för en hälsosam hårstyling. De patenterade IONTEC-strålarna frigör miljoner aktiva joner som omsluter varje hårstrå och återställer fuktbalansen som annars går förlorad under styling vid hög värme. Aktiva joner tämjer också frissigt och flygit hår och ger en påtaglig lenhet och lyster. Braun Satin Hair 7 erbjuder även flexibla keramikplattor med NanoGlide för en extra slät yta som enkelt glider genom håret.

För absolut bästa resultat ingår det i detta paket även två vårdande Wella-produkter; 150 ml Wella Styling Spray Repair & Style och 400 ml Wella Pro Max Hold - hårspray. Repair & Style hjälper till att skydda håret när du stylar det samtidigt som det ger ett mer hälsosamt och glansigt resultat. För att få ditt lena och raka resultat att hålla längre avslutar du med Pro Max Hold hårspray som torkar snabbt och ger maximal stadga och glans i upp till 24 timmar!

Vid köp av parfymer, smink och hygienartiklar, tänk på att artikeln anses som förbrukad vid bruten förpackning. Den omfattas därför endast av ångerrätten förutsatt att förpackningen inte öppnas och förseglingen är obruten.

Material

  • Skönhetsset
  • Skönhetsset
  • Skönhetsset
  • Skönhetsset
Slutsåld
eller