Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Mobil 16 GB iPhone 5S

Apple

Tidigare helt otänkbart. Nu helt oumbärligt. Ett chip med 64-bitars arkitektur. En fingeravtrycksläsare. En snabbare och bättre kamera. Och ett operativsystem som utvecklats särskilt för 64 bitar. Om en smartphone hade en enda av dessa funktioner skulle den vara före sin tid. Att iPhone 5s har allihop gör att den är långt före sin tid.

iPhone 5s är precisionstillverkad in i minsta detalj. Det märks rakt igenom. Det eleganta aluminiumhöljet. De slimmade metall- och glasytorna. Safirglaset i hemknappen. Och det andra safirglaset som skyddar iSight-kameran. Det här är design och konstruktion i en klass för sig. Det är därför som iPhone 5s ser så otroligt tunn ut samtidigt som den är lätt. Och den finns i tre eleganta färger: guld, silver och rymdgrå.

Du kollar din iPhone otaliga gånger varje dag. Att knappa in koden varje gång är tidsödande. Ändå gör du det, för att vara säker på att ingen annan kommer åt innehållet på din iPhone. Men på iPhone 5s finns det ett snabbare, enklare och smått futuristiskt sätt att komma åt innehållet på. Lösningen heter Touch ID, en helt ny fingeravtrycksläsare. Du placerar bara ditt finger på hemknappen så låser iPhone upp sig. Det är ett smart och väldigt säkert sätt att komma åt innehållet på telefonen. Du kan också använda ditt fingeravtryck för att godkänna köp på iTunes Store, App Store och iBook Store, så slipper du ange ditt lösenord.

Det finns snabbt. Och det finns A7-snabbt. Det nya A7-chippet ger upp till dubbelt så snabb grafik och prestanda som A6-chippet. Men inte nog med det: A7-chippet gör iPhone 5s till världens första smartphone med 64-bitarsarkitektur. Du får med andra ord en supertunn telefon som har en arkitektur i klass med en stationär dator. Och eftersom iOS 7 har utvecklats speciellt för 64-bitarsarkitekturen drar det också nytta av A7-chippet.

iOS 7 och alla inbyggda appar har optimerats för A7-chippet. Kamera-appen är ett bra exempel. Den använder A7-chippets nya bildsignalprocessor som ger upp till dubbelt så snabb autofokus, snabbare bildtagning och video med fler bilder per sekund. Man skulle lätt kunna tro att allt det här påverkar batteritiden. Men det gör det inte, eftersom A7-chippet har en otroligt strömsnål design.

iPhone 5s är utrustad med avancerad teknik som utvecklats speciellt för hårdvaran och mjukvaran i iSight‑kameran. Så nu kan vem som helst ta en suverän bild när som helst. Belysning är avgörande för att ta en bra bild. Den nya iSight-kameran har en 15 procent större sensor, större pixlar på 1,5 mikrometer och en bländare på ƒ/2,2. Alla dessa element släpper in mer ljus. Sekvenstagning låter dig ta flera bilder i följd genom att ta tio bilder i sekunden. Kameran analyserar bilderna i realtid och ger förslag på enskilda bilder eller bildsekvenser som den tror du kommer att gilla.

iOS 7 designades med iPhone 5s i bakhuvudet. Varje del drar nytta av den avancerade inbyggda tekniken i iPhone 5s – som A7-chippet med 64-bitarsarkitektur, fingeravtrycksläsaren Touch ID och den nya, ännu mer imponerande iSight-kameran. Dessutom innehåller iOS 7 nya, suveräna funktioner som smartare multitasking, AirDrop och Kontrollcenter som gör alla vardagsuppgifter enklare, snabbare och trevligare. Allting känns otroligt intuitivt, oavsett vad du gör eller vilken app du använder. Redan från första stund vet du hur du använder världens mest avancerade mobila OS på vår mest avancerade iPhone hittills.

Denna telefon är inte operatörslåst!

Internminne: 16 GB
Processor: 1,3 GHz Dual-core
Sim-kortstyp: NanoSIM
Skärm: 4"
Skärmupplösning: 640x1136 pixlar
Kamera: 8 megapixlar
Videoinspelning: HD-videoinspelning i 1080 p
Samtalstid: upp till 10 timmar
Standbytid: upp till 250 timmar
Vikt: 112 gram
Mått (HxBxD):124x59x8 mm

Material

  • Mobil 16 GB iPhone 5S
  • Mobil 16 GB iPhone 5S
  • Mobil 16 GB iPhone 5S
  • Mobil 16 GB iPhone 5S
  • Mobil 16 GB iPhone 5S
  • Mobil 16 GB iPhone 5S
  • Mobil 16 GB iPhone 5S
Slutsåld
eller