Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Surfplatta 10,1” Childpad 101

Archos

Archos introducerar sin nya barnvänliga surfplatta: Archos 101 ChildPad. Denna 10,1" surfplatta har operativsystemet Android Jelly Bean och är speciellt utformad för att både underhålla och utbilda barn. Tack vare sitt användarvänliga gränssnitt och sina lättillgängliga appar erbjuder Archos ditt barn en unik, innovativ och säker upplevelse.

Uformad för barn
Archos har skapat en unik surfplatta speciellt utformad för barn. Den är lätt att bära med sig tack vare det integrerade greppvänliga handtaget som minskar risken för att surfplattan tappas.

En riktig surfplatta
Archos 101 Childpad är en riktig Android-surfplatta med en 10,1" kapacitiv skärm, frontkamera, högtalare, mini-HDMI-utgång, micro SD-kortplats, mikro-USB och Bluetooth. Den kan användas till underhållning såsom tittning av tecknade serier eller filmer. Eller varför inte titta på YouTube-klipp tillsammans med dina barn samtidigt som ni kan rita eller spela spel. Du kan även använda surfplattan till e-post, surfa på webben, nyheter och e-böcker. Precis som vilken annan surfplatta som helst!

Google-certifierad enhet
Surfplattan har operativsystemet Android Jelly Bean som är certifierad av Google. Denna certifiering innebär att du har full tillgång till Google Play med över 1 miljon appar och spel. Du har även tillgång till de senaste Google Mobile Services med bland annat Chrome, Gmail, YouTube, Hangouts och Google+ (med videosamtal för flera användare).

Kids Zone-app
Kids Zone-appen filtrerar igenom hundratusentals appar som finns tillgängliga på Google Play och tar fram de bästa apparna som riktar sig till barn. Vare sig du letar efter kvällens godnattsaga, ett bra spel, en målarbok, ett pussel eller bara vill titta på favoritfilmen så hjälper Kids Zone-appen dig att ta fram det snabbt och enkelt.

Teddybjörn-figur
Archos introducerar björnfiguren Teddy som är en ljudspelare (MP3) med inbyggd högtalare. Figuren sätts fast på surfplattan med hjälp av magnetfästet för att laddas och för att föra över filer. Sedan kan barnet ta loss den från surfplattan och bära med sig en ljuspelare för att lyssna på musik. Teddy tänds upp när ljud spelas och lyser därmed upp om barnet till exempel har med den i sängen vid läggdags för att lyssna på en godnattsaga som du som förälder kan ha spelat in via surfplattans mikrofon. Att föra över filer till Teddy är väldigt enkelt. Den barnvänliga appen startar när Teddy sätts fast på fästet och det är enkelt att dra in de filer som ska föras över i Teddy. Batteriet i Teddy håller ca 20-30 minuter när du lyssnar på musik. På figuren finns följande knappar: Start, Paus, Stopp, Volym upp, Volym ner, Nästa och Föregående.

Föräldrakontroll
Luta dig tillbaka och koppla av när ditt barn använder Archos 101 ChildPad. Surfplattan är utrustad med det senaste föräldrafiltret, Mobile Parental Filter. Den ser till att ditt barn inte kommer åt olämpligt innehåll varken via Internet eller via appar. Det ingår en testmånad för Mobile Parental Filter, sedan går det att köpa till en årsprenumeration.

- Minne: Flash Memory 8 GB (kan utvidgas via Micro SD)
- Operativsystem: Android 4.2 Jelly Bean
- Processor: Dual-Core ARM Cortex™ A9, 1.2 GHz
- Skärmupplösning: 1024x600 px
- Micro USB 2.0
- USB On-The-Go (OTG)
- Micro SD
- HDMI-utgång (Mini HDMI/HDMI-kabel ingår ej!)
- 3,5 mm ljudutgång
- WiFi
- Bluetooth
- Frontkamera
- 2 inbyggda högtalare
- Inbyggd mikrofon
- G-sensor
- Mått: 26,5x20,9x1,5 cm
- Vikt: 639 gram

Material

  • Surfplatta 10,1” Childpad 101
  • Surfplatta 10,1” Childpad 101
Slutsåld
eller

8 kommentarer & frågor

Mest hjälpsamma kommentaren

Jätte fin och uppskattad av dottern, nu kanske jag får ha paddan för mig själv.