Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Spelkonsol Family Edition Wii

Nintendo

Med över 75 miljoner sålda exemplar världen över är Wii den snabbast säljande (stationära) spelkonsolen någonsin. För miljontals av dess ägare har tv-spel gått från att ha varit nördstämplat till att ha blivit accepterad social underhållning. Detta specialpaket är perfekt för hela familjen, med de två fina partyspelen Wii Sports och Wii Party med många olika moment som alla kan ha skoj med - gammal som ung, spelfantast som nybörjare.

Wii är Nintendos senaste stationära spelkonsol och skiljer sig väsentligt från traditionella tv-spel då handkontrollen Wii Remote är rörelsekänslig. Det betyder att du spelar genom att göra olika rörelser medan du håller i handkontrollen. Om du till exempel spelar tennis svingar du Wii Remote som en racket och skjuter du monster siktar du direkt på skärmen med den inbyggda IR-funktionen. Wii Remote har väldigt få knappar vilket gör att nybörjare slipper lära sig var allting sitter utan kan bara kasta sig in i spelen och ha roligt!

Dessutom är handkontrollen som följer med i detta paket av den nya typen "Wii Remote Plus", en kontroll med ökad precision som ger mycket bättre kontroll, och som även krävs av vissa av de nyaste spelen.

Detta startpaket innehåller följande:
Wii-konsol (vit)
Wii Remote Plus (vit)
Nunchuk-kontroll (vit)
spelet Wii Sports
spelet Wii Party

>> Läs mer på Nintendos svenska hemsida

Material

  • Spelkonsol Family Edition Wii
  • Spelkonsol Family Edition Wii
  • Spelkonsol Family Edition Wii
Slutsåld
eller

Kommentarer & frågor

Mest hjälpsamma kommentaren

Vi har roligast med wiit hemma fast sonen har en xbox också. Alla är med av barnen och vi vuxna kan också ha roligt!