Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

99 Duka

Populära produkter

Duka

Här hittar du porslin, serviser och annat för din dukning. Vi har serviser, tallrikar och assietter, muggar och koppar, glas, skålar, bestick, brickor och övrigt. Bland annat har vi vårt eget varumärke Halens. Högkvalitativa och trendriktiga artiklar till ett bra pris.

När du väljer bland glas och porslin kan det vara bra att fundera över om det är viktigt för dig att de går att diska i maskin och om de tål mikrovågsugn. En del finare porslin måste nämligen alltid diskas för hand. Detta kanske inte passar den stora familjen då tiden kan vara knapp. Så läs igenom produktbeskrivningen för att ta reda på vad porslinet tål.

Är du personen som föredrar en trendig dukning eller vill du ha klassiskt vitt? Kanske gillar du att duka med liknande porslin som dina farföräldrar gjorde, det vill säga blommigt. Eller så föredrar du 70-talsstuket med stora löv som blivit modernt igen. Kanske är du typen som föredrar svarta och vita ränder eller rutor som du sedan matchar med en duk i samma färger. Det finns lika många sätt att duka på som det finns människor. Genom att handla bland Halens välfyllda sortiment får du enkelt ihop just din personliga stil.

Visar 1 till 50 av 99 Duka Visa fler