Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

4 golvlampor

Populära produkter

golvlampor

På Halens finns golvlampor för ditt hem. Gör din inredning komplett med hjälp av en snygg golvlampa. Vi har flera olika modeller från välkända varumärken. Till exempel hittar du lampor från Globen Lighting, Lampgustaf och Markslöjd. Vi har golvlampor med klassiska skärmar, eller enbart med en naken glödlampa inspirerad av industrin. En golvlampa kan göra mycket för stilen i ditt vardagsrum, sovrum eller hall. I vardagsrummet passar den bra i en hörna eller bredvid soffan. I sovrummet kan den bidra med ett mjukt sken och i hallen kan den sprida ett välkomnande ljus och vittna om ett snyggt inrett hem.

När du söker efter golvlampor hos oss på Halens kan du med fördel använda dig av vår filtreringsfunktion. Där kan du välja färg, märke och önskat prisintervall, allt för att underlätta för dig. Alla våra lampor är av hög kvalitet och finns i olika prisklasser.

Genom att handla hos oss på Halens gör du det enklare för dig. Du slipper trängas med andra på en liten affärsyta och du får dina varor skickade till ett ombud nära ditt hem. Undrar du över något står vår kundtjänst till din tjänst. Du kan söka efter svaret på din fråga på vår sida eller så kan du ringa eller mejla oss. Välkommen!