Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

2 fönsterlampor

Populära produkter

fönsterlampor

Köp dina nya fönsterlampor hos oss. Vi har fönsterlampor i såväl glas som metall och plast och i många olika stilar och modeller. En fönsterlampa må vara liten men gör underverk för ditt fönster och din inredningsstil i övrigt. Med rätt fönsterlampa ser ditt fönster inbjudande ut både inifrån och utifrån. Den ger ett vackert intryck utifrån en mörk kväll och bidrar med mysbelysning inomhus. Den mörka årstiden är lång i Sverige och genom att satsa på lampor till din inredning får du en helt annan atmosfär och kan njuta i din bostad i ett behagligt sken under mörka höst- och vinterdagar.

Oavsett du vill få det mysigare i ditt sovrum, vardagsrum eller kök är det en fönsterlampa du ska satsa på. Har du mer än ett fönster i samma rum är det dessutom snyggt att hänga likadana lampor i varje fönster. Eller så hittar du lampor som är olika men matchar varandra. I vardagsrummet har de flesta av oss flera fönster bredvid varandra. Genom att hänga samma lampmodell i varje fönster skapar du en enhetlig och medveten inredningsstil, snyggt och effektfullt!

För att enklare hitta den lampa du tycker om kan du använda dig av vår filtreringsfunktion. Här kan du välja vilken färg du önskar samt vilket varumärke du är intresserad av.