Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Cellulitbehandling Smart Tone

TV-shop

Äntligen i Sverige! Din vän mot fienden – celluliterna. Smart Tone masserar och bryter ned de fettdepåer som förorsakar celluliter; du får nu en jämnare och mjukare hud. Smart Tone har smala och anatomiskt riktiga silikonskivor som ger dig samma känsla som en professionellt utförd massage.

Prova gärna produkten hemma! Är du inte nöjd inom 30 dagar är du välkommen att skicka tillbaka produkten och få pengarna tillbaka!

Den komplexa rörelsen masserar bindvävnaden och ökar cirkulationen som underlättar för det lymfatiska flödet att transportera bort fett och gifter den naturliga vägen. På så sätt motverkas uppbyggnaden av fettdepåer som förorsakar apelsinhud och celluliter.

Men det viktigaste är att Smart Tone verkar på de delar av kroppen som vare sig motion eller kost råder bot på: slapp mage, bilringar, gäddhäng, apelsinhud. Ett steg på vägen till en vältrimmad kropp att vara stolt över!

Smart Tone levereras med manual (svenska) samt kostråd (engelska).

Material

  • Cellulitbehandling Smart Tone
Slutsåld
eller

32 kommentarer & frågor

Mest hjälpsamma kommentaren

Den här grejen fungerar inte för fem öre. Har haft min i en månad nu, använt den varje dag i ca 30-40 minuter och jag ser inte det minsta skillnad. Ångrar så mycket att jag slösade pengar på den här. Spara era pengar istället. Önskar jag hade gjort det.