Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Ångstation EDBS2300

Electrolux

Gör som proffsen har gjort i alla tider. Ånga dina plagg och textilier. Vår nya ångstation är mycket mer än ett vanligt strykjärn. Klar att använda på en minut.

Stryker du mycket eller tycker du helt enkelt att det är tråkigt ska du satsa på en proffsig ångstation för hemmet. Känslan när du stryker med en ångstation är en annan än när du stryker med ett vanligt ångstrykjärn. En ångstation är ett strykjärn med separat behållare, som alstrar ånga under tryck. Snabb och enkel att använda.

Den rikliga ångan gör att plagget eller textilien blir slät och fin med en gång. Skjortor, som kan vara knepiga att stryka med alla detaljer blir riktigt fina. Med hjälp av Thermoblock-teknologi är ångstationen redo att använda redan efter en minut.

Strykjärnet har vertikal ånga vilket gör att du även kan stryka från sidan om du till exempel behöver släta ut en skrynklig gardin eller sängkappa. Det är även perfekt för ett plagg på en galge som bara behöver slätas ut lite lätt. Har du plagg i ömtåliga naturmaterial som siden eller ylle är ångan perfekt för att släta ut, utan att slita på tyget.

Ångstation EDBS2300 har en rostfri stryksula, påfyllnadstank på 900 ml och ett gummerat handtag för bra grepp. En ljusindikator talar om när strykjärnet är redo att använda och när tanken är tom. Antidropp- och antikalkfunktion och utbytbart kalkfilter.

- Effekt 2600W
- Ångpuff 150g/min
- Ångkapacitet 0-40g/min
- Rostfri stryksula
- Sladdlängd 3m

>> Läs mer i Electrolux broschyr (PDF)

Material

  • Ångstation EDBS2300
Slutsåld
eller

4 kommentarer & frågor

Mest hjälpsamma kommentaren

Är mycket nöjd med min ångstation!