Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Kylväska Pack It

Best Direct

Otroligt smidiga Pack It är allt du behöver för sommarens picnic. Detta är inte bara en väska, utan även en kylklamp - i ett! Du viker ihop Pack It till ett smidigt litet paket och placerar det i frysen, och när det är dags för utflykt håller den sig och sitt innehåll kallt i upp till tio timmar! Perfekt för maten, men även för kall dryck.

Prova gärna produkten hemma! Är du inte nöjd inom 30 dagar är du välkommen att skicka tillbaka produkten och få pengarna tillbaka!

Just nu har vi ett specialerbjudande - köp två Pack It (av valfria färger) och du får totalpriset 299 kr!

Pack It kan användas om och om igenoch är tillverkad av PVC-fri plast, vilket är bra både för miljön och dig som användare. Det nya revolutionerande kylmaterialet Eco-gel är miljövänligt, effektivt och kompakt. Väskan är 21 cm bred, 27 cm hög och 11,5 cm djup uppvikt, och den krymper till endast 5,5 cm på höjden hopvikt!

Material

  • Kylväska Pack It
  • Kylväska Pack It
  • Kylväska Pack It
Slutsåld
eller

3 kommentarer & frågor

Mest hjälpsamma kommentaren

Funkar klockrent! Så skönt att slippa kylklampar, jag tror jag ska slänga de gamla jag har. Kan säga att en baginbox passar fint. :)