Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

1 Barnmöbler

Populära produkter

Barnmöbler

Här finns barnmöbler som är svåra att motstå. Våra möbler för barnrum är av hög kvalitet och från välkända varumärken så som Delta, Disney och Troll.

Många av våra barnmöbler liknar vanliga möbler fast i miniformat. Så coola! Med hjälp av dem kan du möblera dina barns rum med stil och komfort. När du handlar hos oss kan du dessutom vara säker på att produkterna är av hög kvalitet.

För att lättare hitta vad du söker efter kan du använda dig av vår sökfunktion. Den finns högt uppe på sidan och med hjälp av den kan du välja färg, varumärke och prisintervall på varorna som ska visas. Vi har möbler i flera olika färger som till exempel blå, rosa, svart och turkos – du hittar garanterat något som passar just dig och ditt barn.

Tycker du om lekfulla möbler, målade med barnmotiv från Disney och Nalle Puh eller föredrar du vita, klassiska möbler som liknar vuxenmöbler? Kanske gillar du svarta ”skinnstolar” till ett vitt, runt bord? På Haléns finns flera olika stilar att välja mellan. Allt från färgglada nattduksbord till pastellfärgade bokhyllor och pallar med mönster.

Visar 1 till 1 av 1 Barnmöbler