Ring oss
(Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt)
033-10 85 00
Maila oss
Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.
Gå till vår kundtjänstsida
Best Direct

Hårborttagare Velform Eternalisse

2/5 (3)

Velform Eternalisse-systemet bygger på tekniken med pulsat ljus, kombinerat med en avancerad, bredtäckande depilator, som tar bort flera hårstrån från hårroten på bara sekunder! Vid upprepad...

Velform Eternalisse-systemet bygger på tekniken med pulsat ljus, kombinerat med en avancerad, bredtäckande depilator, som tar bort flera hårstrån från hårroten på bara sekunder! Vid upprepad användning kommer hårväxten efterhand att minska, vilket gör att du kommer allt närmare målet att slippa håren en gång för alla!

Prova gärna produkten hemma! Är du inte nöjd inom 30 dagar är du välkommen att skicka tillbaka produkten och få pengarna tillbaka!

Tekniken med pulsat ljus fungerar säkert och smärtfritt. Det pulsade ljuset har en våglängd på 660 nanometer, vilket gör att det tränger igenom huden utan att skada den. Ljuset behandlar hårstrået vid roten och försvagar det. På så sätt kan hårstrået lätt avlägsnas av depilatorn samtidigt som det gör att hårstrået blir tunnare och växer långsammare.

Genom att ha Velform Eternalisse hemma kan du använda systemet så ofta du behöver för att uppnå en bestående minskning av hårväxten. Eftersom Velform Eternalisse ger långvariga resultat kan du göra stora besparingar på rakblad, rakkräm och dyra salongsbehandlingar.

Velform Eternalisse kan användas på armar, ben, bikiniområdet och mycket mer! Depilatorn fungerar även för alla hudtyper och är kompakt och lätt att ta med sig.

Förpackningen innehåller:
- Velform Eternalisse-enhet
- Laddare
- Velform återfuktande kräm
- Resefodral

Dela, blogga och tipsa
0/5
eller
Kan man använda den till öron och näsa?
11 månader sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
Detta svar är från Halens
Hej! Vi kan inte rekommendera att använda denna i öron och näsa då det är svårt att komma åt hårstråna på dessa ställen. Denna apparat behandlar stråna med pulsat ljus för att sedan dra bort dem och det blir svårt i både öronen och näsan. Med vänlig hälsning, Mia
11 månader sedan
1/5
köp inte den här skit manicken . den är inte smärtfri och man måste sitta i minst hundra timmar för att få bort precis allting . Ibland tar den inte ens upp hår stråna utan kapar dom så man definitivt inte kan använda eternalisse . tack för mig
1 år sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
4/5
jag är jätteglad för den. Huden blir slätt o mjuk och hårstrån tunnare. Nu har den tyvärr gått sönder , men väntar på att få en ny i retur.
1 år sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
kan man använda den till ansiktet också?
2 år sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
Detta svar är från Halens
Hej! Ja, denna går bra att använda i ansiktet också.
2 år sedan