Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Manchesterjeans

Halens

Raka jeans i mjuk stretchmanchester. Linning med hällor, gylf och knapp. Normal midjehöjd. Fotvidd ca 38 cm.

Material
Tvättråd Tvätt 40°.

  • Manchesterjeans
Slutsåld
eller

Andra gillar

Tips till dig

16 kommentarer

Mest hjälpsamma kommentaren

Jätte nöjd, sitter perfekt och super bra efter tvätten!

Storleksrekommendation

  • Alla
  • Kommentarer
  • Frågor & Svar
Lagom i storleken :/ Fick lev idag på två par jättesköna manchesterjeans, olika färg men samma modell (denna) och storlek... Hur kommer det sig då att det ena parets benlängd är ca 3 cm kortare?!?
Stor i storleken Köpte 2 grön och svart. 38:an var för liten och 40:an är ca en storlek för storlek. Jag är 158 cm så valde längd 74 cm som är för kort, ser lite kort ut till skor. Kvaliten är superskön, dock, väldigt lätta men lagom varma. Skulle kunna vara lite mer utställda från knät. Hade de på mig på en långflygning och är väldigt nöjd. De tvättas bra, tom i 50*. Lätta att stryka. Skulle bli glad om de kunde dyka upp i ljusa vårfärer som kamel och creme.
det här gillar inte jag . alltså jag beställde dom men dom är för stora i storleken . sen skickar jag tillbaka att byta och nähhe det tar så hemskt tid .. tills slut får jag mail att varan är slutsåld . men inget att vill jag kanske byta färg istället . nähhe skickar pengar tillbaka ..utan ens att fråga om jag vill byta mot annat färg .. mycket missnöjd ..
Stor i storleken Benlängden 84 passade perfekt till mig som är 1.77 lång. Däremot tyckte jag de va stora. Beställde 48 och jag har i vanliga fall 50. De är gudomligt sköna tycker jag.
Lagom i storleken Köpte ett par bruna i längd 74cm och strl 38. Satt perfekt. Det som är så bra är att det finns olika längder, när man som jag är lite kortare än "standard". Hoppas bara att de inte krymper för mycket eftersom längden jag beställde är exakt.
Lagom i storleken Mycket sköna och lagom stora. Tog storlek 40 och var orolig då jag fått ta storlek 42 då jag handlat i affärerna men dessa satt bra både i benen och midjan. Var nostalgisk och valde mörkbrunt som i tonåren. Jättefina.
Lagom i storleken Mjuka och sköna, sitter som ett smäck. Mycket fin färg (mörk fuchsia).
Lagom i storleken Bekväma. Var lite orolig att de skulle vara för styva/tajta i midjan, men det är de inte.
Jätte nöjd, sitter perfekt och super bra efter tvätten!
Stor i storleken Förbreda vid vaden. Fult.
Är det stretch i midjan eller är den stum?
Detta svar är från Halens Hej, midjan är stum. Med vänlig hälsning / Mia
Liten i storleken Har vanligtvis stortek 36, i undantagsfall storlek 38. Men de här i storlek 36 var för små.
Lagom i storleken Hej! alltid lika nöjd med köp av jeans och machesterjeans fr halens. Köpte senapsgula machesterjeans supernöjd. Men fick beställa en storlek större än vad jag normalt har.
Lagom i storleken Lika snygga som på bilden (rost). Sitter jättebra. Har nu beställt mörkbruna också. 74 cm perfekt till 160 cm.
Lagom i storleken Hej igen ... det är jag som köpte dom vinröda i strl 50. Nu har jag köpt dom svarta och rostfärgade också och är mer än nöjd :-) Hösten är räddad !!!!
Jag har köpt dessa jeans i grönt och det var en superfin grön färg. Jag har storlek 36 och dom satt perfekt. Mjuka och sköna. Lagom hög midja inte för låg som dom flesta andra. Lagom benvidd. Jag är jättenöjd och kommer nog att köpa ett par till i en annan färg. Anita
Jag vill ha dessa jeans men 19 cm fotvidd. Hur får man på sig de byxorna???? Har kollat med ett måttband, det funkar inte för mej. Vågar jag beställa sen??? 22-107717 manchesterjeans
Detta svar är från Halens Hej, 19 cm är halvmåttet så fotvidden är ca 38 cm totalt. Med vänlig hälsning / Mia
Stor i storleken Jag köpte ett par vinröda i strl 50, sitter bra men frågan är om dom töjer sig , då blir dom förstora över låren. Jag är 167 lång och tog 79 cm. Längden är perfekt. Jag behåller dom och hoppas dom kommer i Marin också.