Ring oss
(mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15)
033-10 85 00
Maila oss
Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 -15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.
Gå till vår kundtjänstsida
Best Direct

Hårborttagare Velform Eternalisse

499 kr
eller från 27 kr/månad

Betala per månad med Halens konto

  • Avser delbetalning över 24 månader
  • Ingen uppläggningsavgift
  • Aviseringsavgift på 21kr
  • Årsränta 23,88%, Effektiv årsränta 29,84%
  • Du väljer själv hur mycket du vill betala varje månad dock minst 70kr per månad
Delbetalning med Halens konto godkänns efter sedvanlig kreditbedömning. Kan ansökan ej godkännas så kan du enkelt välja ett annat betalningsalternativ. För fullständiga villkor om delbetalning se våra köpvillkor
2/5 (3)

Velform Eternalisse-systemet bygger på tekniken med pulsat ljus, kombinerat med en avancerad, bredtäckande depilator, som tar bort flera hårstrån från hårroten på bara sekunder! Vid upprepad...

Velform Eternalisse-systemet bygger på tekniken med pulsat ljus, kombinerat med en avancerad, bredtäckande depilator, som tar bort flera hårstrån från hårroten på bara sekunder! Vid upprepad användning kommer hårväxten efterhand att minska, vilket gör att du kommer allt närmare målet att slippa håren en gång för alla!

Prova gärna produkten hemma! Är du inte nöjd inom 30 dagar är du välkommen att skicka tillbaka produkten och få pengarna tillbaka!

Tekniken med pulsat ljus fungerar säkert och smärtfritt. Det pulsade ljuset har en våglängd på 660 nanometer, vilket gör att det tränger igenom huden utan att skada den. Ljuset behandlar hårstrået vid roten och försvagar det. På så sätt kan hårstrået lätt avlägsnas av depilatorn samtidigt som det gör att hårstrået blir tunnare och växer långsammare.

Genom att ha Velform Eternalisse hemma kan du använda systemet så ofta du behöver för att uppnå en bestående minskning av hårväxten. Eftersom Velform Eternalisse ger långvariga resultat kan du göra stora besparingar på rakblad, rakkräm och dyra salongsbehandlingar.

Velform Eternalisse kan användas på armar, ben, bikiniområdet och mycket mer! Depilatorn fungerar även för alla hudtyper och är kompakt och lätt att ta med sig.

Förpackningen innehåller:
- Velform Eternalisse-enhet
- Laddare
- Velform återfuktande kräm
- Resefodral

Dela, blogga och tipsa
0/5
eller
1/5
köp inte den här skit manicken . den är inte smärtfri och man måste sitta i minst hundra timmar för att få bort precis allting . Ibland tar den inte ens upp hår stråna utan kapar dom så man definitivt inte kan använda eternalisse . tack för mig
7 månader sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
4/5
jag är jätteglad för den. Huden blir slätt o mjuk och hårstrån tunnare. Nu har den tyvärr gått sönder , men väntar på att få en ny i retur.
11 månader sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
kan man använda den till ansiktet också?
1 år sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
Detta svar är från Halens
Hej! Ja, denna går bra att använda i ansiktet också.
1 år sedan