Kundtjänst

Ring oss

Mån-fre 08-18. Lör-sön stängt
033-10 85 00

Maila oss

fraga.ktj@halens.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 18 (Lör-sön stängt). Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera. Konto- och fakturafrågor besvaras vardagar mellan 8-17.

Gå till vår kundtjänstsida

Surfplatta 8,9" WiFi Galaxy Tab

Samsung

Om Samsung är kända för en enda sak så är det bildskärmsteknik och Galaxy Tab är inget undantag. Deras senaste surfplatta har en fantastisk skärm som kommer att ge dig en bättre upplevlese. Oavsett om du arbetar, kollar på film, använder sociala nätverk eller bara surfar, så kommer du att uppskatta den högupplösta skärmen och den fantastiska pixeltätheten. Sen att den dubbelkärniga processorn och operativsystemet, Android 3.1 ser till att Tab dessutom är blixtrande snabb är saker som du kommer att uppskatta med tiden. Precis som det faktum att du faktiskt kan se allt som finns på webben tack vare stödet för Flash.

Tack vare det ultratunna och slimmade skalet på 8,6 millimeter kan du ta med dig Tab överallt. Med äkta HD-upplösning och en extremt hög pixeltäthet, har Tab en skärm som kommer att få dina program, bilder, eller filmer att visa sig från sin allra bästa sida. Den här 1200 x 800 WXGA-skärmen kan vara det bästa som har hänt filmen sedan popcorn introducerades på bio.

Live Panel är namnet på Samsungs nya hemskärm. Det är en helt ny hemskärms-upplevelse som ger dig supersnabb tillgång till de applikationer du använder mest. Live Panels är givetvis fullt inställningsbar till att passa just dig och dina behov.

Mini Apps är en funktion som låter dig snabbt och smidigt komma åt en hel uppsjö av nyttiga applikationer. Som till exempel kalender, memo, världstid eller kalkylatorn. Dessa kan sedan öppnas upp som små miniapplikationer ovanpå en annan fullskärmsapplikation, så att du snabbt kan få de svar du behöver för att jobba vidare.

Music Hub ger dig en värld av musikaliska möjligheter. Du får tillgång till en välfyld katalog av allt från klassiska verk till de senaste hitsen. Ta del av artistinformation, bilder eller vad kritikerna har sagt om din favoritartist. Allt hittar du i Music Hub.

>> Läs mer på Samsungs hemsida

  • Surfplatta 8,9" WiFi Galaxy Tab
Slutsåld
eller

Betala per månad med Halens konto

  • Avser delbetalning över 24 månader
  • Ingen uppläggningsavgift
  • Aviseringsavgift på 21kr
  • Årsränta 23,88%, Effektiv årsränta 29,84%
  • Du väljer själv hur mycket du vill betala varje månad dock minst 70kr per månad
Delbetalning med Halens konto godkänns efter sedvanlig kreditbedömning. Kan ansökan ej godkännas så kan du enkelt välja ett annat betalningsalternativ. För fullständiga villkor om delbetalning se våra köpvillkor

Andra gillar

Tips till dig

  • Alla
  • Kommentarer
  • Frågor & Svar
hej är surfplattan operatörlåst? surfplatta 8,9 wifi galaxy tab samsung 3 år sedan
Detta svar är från Halens Hej! Nej, denna modell är inte operatörslåst. 3 år sedan