Du använder en för gammal webbläsare

För att få den bästa upplevelsen på Halens ber vi dig uppgradera till en nyare webbläsare.
Klicka på ikonerna till höger för att ladda ned respektive webbläsare.
Ring oss
(mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15)
033-10 85 00
Maila oss
Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 -15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.
Gå till vår kundtjänstsida
  1. Skriv ut

Best Direct Hårborttagare Velform Eternalisse

499 kr
eller från 27 kr/månad

Betala per månad med Halens konto

  • Avser delbetalning över 24 månader
  • Ingen uppläggningsavgift
  • Aviseringsavgift på 21kr
  • Årsränta 23,88%, Effektiv årsränta 29,84%
  • Du väljer själv hur mycket du vill betala varje månad dock minst 70kr per månad
Delbetalning med Halens konto godkänns efter sedvanlig kreditbedömning. Kan ansökan ej godkännas så kan du enkelt välja ett annat betalningsalternativ. För fullständiga villkor om delbetalning se våra köpvillkor
2_5/5 (2)
Velform Eternalisse-systemet bygger på tekniken med pulsat ljus, kombinerat med en avancerad, bredtäckande depilator, som tar bort flera hårstrån från hårroten på bara sekunder! Vid upprepad användnin… Läs mer
Leverans:
2-3 arbetsdagar
Artnr

Senaste blogginlägget

 av 

Senaste kommentaren

4/5
jag är jätteglad för den. Huden blir slätt o mjuk och hårstrån tunnare. Nu har den tyvärr gått sönder , men väntar på att få en ny i retur.
Bli först att kommentera eller blogga om produkten!
  1. Info
  2. Kommentarer (2)
  3. Blogga
  4. Lagersaldo
Velform Eternalisse-systemet bygger på tekniken med pulsat ljus, kombinerat med en avancerad, bredtäckande depilator, som tar bort flera hårstrån från hårroten på bara sekunder! Vid upprepad användning kommer hårväxten efterhand att minska, vilket gör att du kommer allt närmare målet att slippa håren en gång för alla!

Tekniken med pulsat ljus fungerar säkert och smärtfritt. Det pulsade ljuset har en våglängd på 660 nanometer, vilket gör att det tränger igenom huden utan att skada den. Ljuset behandlar hårstrået vid roten och försvagar det. På så sätt kan hårstrået lätt avlägsnas av depilatorn samtidigt som det gör att hårstrået blir tunnare och växer långsammare.

Genom att ha Velform Eternalisse hemma kan du använda systemet så ofta du behöver för att uppnå en bestående minskning av hårväxten. Eftersom Velform Eternalisse ger långvariga resultat kan du göra stora besparingar på rakblad, rakkräm och dyra salongsbehandlingar.

Velform Eternalisse kan användas på armar, ben, bikiniområdet och mycket mer! Depilatorn fungerar även för alla hudtyper och är kompakt och lätt att ta med sig.

Förpackningen innehåller:
- Velform Eternalisse-enhet
- laddare
- Velform återfuktande kräm
- Resefodral
4/5
jag är jätteglad för den. Huden blir slätt o mjuk och hårstrån tunnare. Nu har den tyvärr gått sönder , men väntar på att få en ny i retur.
1 månad sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
1/5
fungerar inte alls...inte ens som en vanlig epilator: för att den är helt i plast. Det gör ont så klart när man använder den, för den drar ut hårstrån, men jag vet inte hur mycket den darr ut den, för att jag har fått ingrowns varje gång jag har använt den...och har gett den en bra chans, över 2 månader.
5 månader sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
kan man använda den till ansiktet också?
7 månader sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
Detta svar är från Halens
Hej! Ja, denna går bra att använda i ansiktet också.
7 månader sedan

Blogga om den här produkten

Om du skriver om den här produkten i din blogg och länkar till den så hamnar länken här till vänster. Pinga din blogg hos Twingly så att vi kan hitta den!

Dela bilden

<a href="http://www.halens.se/elektronik-personvard-kroppsvard-blodtrycksmatare-410/harborttagare-velform-eternalisse-231531?tm=94"><img src="http://az392967.vo.msecnd.net/product-image/137467541748473486-halens-product-main.jpg" alt="Hårborttagare Velform Eternalisse" /></a>
Fri att använda om du anger Halens som källa.

Andra gillar

loading

Tips till dig

loading