Ring oss
(mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15)
033-10 85 00
Maila oss
Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 -15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.
Gå till vår kundtjänstsida
OBH Nordica

Kaffebryggare Café Avanti

Slutsåld

En riktigt snygg kaffebryggare i OBH Nordicas populära Chilli-serie, med finish i rostfritt stål. Det kraftfulla värmeelementet på 1 000 W ger snabbt ett aromatiskt och gott kaffe. Självklart finns...

En riktigt snygg kaffebryggare i OBH Nordicas populära Chilli-serie, med finish i rostfritt stål. Det kraftfulla värmeelementet på 1 000 W ger snabbt ett aromatiskt och gott kaffe. Självklart finns droppstopp, och för säkerhets skull finns också en automatisk avstängningsfunktion som aktiveras efter två timmar.

>> Läs mer på OBH Nordicas hemsida

0/5
eller
1/5
Håller med föregående kommentar, ur funktion här med :( dessutom håller det nog inte rätt temperatur heller, kaffet är varmt direkt det kommer i koppen men efter 30 sek har det svalnat märkbart, efter 1 min är det mer ljummet än varmt.
Enda plusset är att den är snygg
2 år sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens
haha den dummaste kommentaren jag läst. Hur snabbt kaffe svalnar när det väl är i koppen kan du inte på fullaste allvar tro har med bryggaren att göra?
9 månader sedan
1/5
sämsta kaffebryggare jag haft verken droppstopp eller timer fungerar efter ca 2 månaders användning
2 år sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens