Du använder en för gammal webbläsare

För att få den bästa upplevelsen på Halens ber vi dig uppgradera till en nyare webbläsare.
Klicka på ikonerna till höger för att ladda ned respektive webbläsare.
Ring oss
(mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15)
033-10 85 00
Maila oss
Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 -15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.
Gå till vår kundtjänstsida
  1. Skriv ut

Nintendo Spelkonsol Wii

Slutsåld
5/5 (1)
Med över 75 miljoner sålda exemplar världen över är Wii den snabbast säljande (stationära) spelkonsolen någonsin. För miljontals av dess ägare har tv-spel gått från att ha varit nördstämplat till att … Läs mer

Slutsåld

Meddela mig om varan kommer åter i lager!

Senaste blogginlägget

 av 

Senaste kommentaren

5/5
Vi har roligast med wiit hemma fast sonen har en xbox också. Alla är med av barnen och vi vuxna kan också ha roligt!
Bli först att kommentera eller blogga om produkten!
  1. Info
  2. 1 Kommentar
  3. Blogga
  4. Lagersaldo
Med över 75 miljoner sålda exemplar världen över är Wii den snabbast säljande (stationära) spelkonsolen någonsin. För miljontals av dess ägare har tv-spel gått från att ha varit nördstämplat till att ha blivit accepterad social underhållning. Detta specialpaket är perfekt för hela familjen, med de två fina partyspelen Wii Sports och Wii Party med många olika moment som alla kan ha skoj med - gammal som ung, spelfantast som nybörjare.

Wii är Nintendos senaste stationära spelkonsol och skiljer sig väsentligt från traditionella tv-spel då handkontrollen Wii Remote är rörelsekänslig. Det betyder att du spelar genom att göra olika rörelser medan du håller i handkontrollen. Om du till exempel spelar tennis svingar du Wii Remote som en racket och skjuter du monster siktar du direkt på skärmen med den inbyggda IR-funktionen. Wii Remote har väldigt få knappar vilket gör att nybörjare slipper lära sig var allting sitter utan kan bara kasta sig in i spelen och ha roligt!

Dessutom är handkontrollen som följer med i detta paket av den nya typen "Wii Remote Plus", en kontroll med ökad precision som ger mycket bättre kontroll, och som även krävs av vissa av de nyaste spelen.

Detta startpaket innehåller följande:
Wii-konsol (vit)
Wii Remote Plus (vit)
Nunchuk-kontroll (vit)
spelet Wii Sports
spelet Wii Party

>> Läs mer på Nintendos svenska hemsida
5/5
Vi har roligast med wiit hemma fast sonen har en xbox också. Alla är med av barnen och vi vuxna kan också ha roligt!
1 år sedan
Svara Meddela mig när någon svarar
Jag vill endast bli meddelad om svar från Halens

Blogga om den här produkten

Om du skriver om den här produkten i din blogg och länkar till den så hamnar länken här till vänster. Pinga din blogg hos Twingly så att vi kan hitta den!

Dela bilden

<a href="http://www.halens.se/elektronik-datorer-spel-tv-spel-konsoler-358/spelkonsol-wii-208797?tm=94"><img src="http://az392967.vo.msecnd.net/product-image/132766325761725935-halens-product-main.jpg" alt="Spelkonsol Wii" /></a>
Fri att använda om du anger Halens som källa.

Andra gillar

loading

Tips till dig

loading